Brandgode råd

Her finder du gode råd om forebyggelse og håndtering af brand.

Sct. Hans bål

Vi forbinder Skt. Hans med sange ved bålet, midsommerhygge og trængsel på heksemotorvejen til Bloksbjerg. Men hvis man ikke passer på og overholder reglerne for bålafbrænding, kan festlighederne blive afbrudt af tudende brandbiler.

Røgalarm redder liv

Røgalarmer er den billigste livsforsikring, man kan få. For det er oftest røgen, der dræber og ikke flammerne. Derfor er det vigtigt, at røgen bliver opdaget med det samme.

Ukrudtsbrænder

Ukrudtsbrændere er populære til at fjerne ukrudt i indkørsler, på terrasser og langs huskanter. Det er dog ikke altid de bliver brugt med lige meget omtanke.

 

Grillen og bålet

Når der skal hygges med grill eller et flytbart bålsted, så er det vigtigt, at du har taget nogle forholdsregler. Der er nemlig intet der kan ødelægge en hyggestund som et bål, der futter huset af.

Hvad gør du hvis det brænder derhjemme

Alle virksomheder har en plan for, hvordan de skal handle i tilfælde af brand.
Desværre er det samme ikke altid tilfældet hjemme hos os selv.

Forebyg påsatte brande

Der er desværre mennesker som bliver fristet til at sætte ild til ting. Nogle gange kan man undgå det med nogle simple ændringer, andre gange må man nøjes med at sikre at skaderne bliver begrænset. 

Brug af brændeovn

Gode råd til fyringssæsonen

Når uheldet er sket

Under brandslukning gør brandvæsenet sit bedste for at redde så mange værdier som muligt, og efterfølgende tilkaldes som regel et følgeskadefirma for at sikre værdierne yderligere.

Webdesign og udvikling / SYNERGI